Маниашка кърпа в 4 модерни цвята дебютира с „Гладиатори на колела“. Виж тук!

„GOB – оригинална кърпа за глава“ (GOB от Gladiators On Bikes, бел.ред.) е поредната приятна изненада, която идва заедно с велонадпреварата “Гладиатори на колела”. Маниашки изглеждащата кърпа и мултифункционален аксесоар вече е в производство, тя ще бъде предназначена за всеки любител на колоезденето, природата и спортния лайфстайл.

Както стана ясно, на 8 юли една дузина велоентусиасти ще стартират от най-северозападното българско село Куделин, за да изминат 550 км на изток по веломаршрута  “Дунав Ултра”. На 9 юли те ще финишират в гр. Силистра, за да определят първия победител в първото издание на необичайната надпревара, носеща името „Гладиатори на колела“

“Гладиатори на колела” се провежда с амбициозната кауза да популяризира Дунавския регион на страната и велотуризма по поречието на река Дунав.

Дни преди старта на събитието организаторите пускат специална серия от аксесоари, които освен с функционалността си, ще ни заредят с позитивната енергия на изключително свежите летни цветове. „GOB – оригинална кърпа за глава“ идва в четири модерни цвята – Dark, Classic, Gentle и Blue River.


Любопитно е, че освен логото “Гладиатори на колела”, върху плата на“GOB – оригинална кърпа за глава“ са запечатани най-важните имена на древните римски кастели и градове по поречието на „българския“ Дунав от I-V в. н.е. Епохата е емблематична с това, че днешната северна граница на България е била едно от най-горещите места на континента – част от границите на североизточната Римска империя и съответно важна част от историята на тази цивилизация.

Улпия Ескус – един от най-интересните археологически обекти на Балканите и в Европа

Сред „шарките“ върху парчето плат ще разпознаем латинските надписи Bononia, Ratiaria, Almus, Augustae, Variana, Vаleriana, Ulpia Oescus, Nikopolis, Dimum, Novae, Yatrus, Sexaginta Prista, Transmarisca, Durostorum, или казано другояче – щрихи от изключителната история на днешните български дунавски селца и градове…

Продажбите на“GOB – оригинална кърпа за глава“ ще дебютират в дните на надпреварата, като на 8-ми и 9-ти юли тя ще се предлага на мястото на финала в гр. Свищов и гр. Силистра на ексклузивна цена от 10 лева.

Oнлайн продажбите на уникалния аксесоар стартират на 20.07.2017 на цена от 12 лева, а доставката му ще бъде 100% безплатна до всяка точка на страната, благодарение на куриерска фирма InTime-UPS Bugaria.

При всички случаи трябва да знаете, че продуктът „GOB – оригинална кърпа за глава“ е един прекрасен и практичен подарък, с който със сигурност ще изненадате и зарадвате буквално всеки независимо от пол, възраст или социален статус. Той е и прекрасен аксесоар за всеки любител на времето, прекарано сред природата, където функциалността и елегантността вървят ръка за ръка.

Сега нека обобщим най-важното:

„GOB – оригинална кърпа за глава“ е мултифункционален аксесоар и в този смисъл е предназначен за всеки, който практикува колоездене във всякаква форма или просто обича спорта, природата, планината, реката, добрия стил, историята или подхожда с любопитство към археологията.

100% от печалбата на този продукт отиват за популяризиране на невероятния Дунавски регион. Закупувайки“GOB – оригинална кърпа за глава“, помагате за качествено и ефективно популяризиране на веломаршрута „Дунав Ултра“, както и на селата и градовете по „българския“ Дунав. Как точно ги популяризираме качествено и ефективно? Вижте ТУК!

Участвайте в нашата кампания, споделете тази публикация във Фейсбук!

 

4-ТЕ МОДЕЛА GOB ОРИГИНАЛНА КЪРПА ЗА ГЛАВА
DARK


BLUE RIVER

CLASSIC

GENTLE