ДУНАВ УЛТРА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Нашият Адвенчър бокс е основния комплект от аксесоари, необходими за приключенстването по маршрута и издаване на Сертификат.  Заедно с бокс-а доставяме Персонална Дунав Ултра карта, Колоездачен паспорт, полезни принадлежности и изненади. За да се сдобиеш със Сертификат, трябва да преминеш през 15 места по маршрута, в избран от теб период на годината.

КУПИ
dunav ultra personal card

ПЕРСОНАЛНА КАРТА

С твоята Персонална Дунав Ултра карта можеш да ползваш отстъпки при препоръчани партньори. Картата те води през 15 специално избрани Контролни точки. Тя се изработва с твоите имена и е неразделна част от нашия Адвенчър бокс.

комплект принадлежности

Дунав Ултра Адвенчър бокс

Базисен набор с Дунав Ултра принадлежности. Съдържа Персонална Дунав Ултра карта, Колоездачен паспорт, козметика за колоездачи и сувенири с нашето лого.

Готов ли си за приключение?

МАРШРУТЪТ

Със своите 740-километра дължина маршрутът Дунав Ултра е най-дългият туристически такъв в България. Дунав Ултра свързва най-северозападното с най-североизточното населени места – селата Куделин и Дуранкулак.
b3lineicon|b3icon-fish||Fish

РЕГИОНЪТ

Специфичната природа, богата история, традиции и храна в близост северната граница на страната, превръщат преминаването по маршрута Дунав Ултра в незабравимо приключение и уникално преживяване.

b3lineicon|b3icon-bike||Bike

КАУЗАТА

Неизменно от създаването на маршрута Дунав Ултра – до момента, нашата кауза е да популяризираме над 110 населени места – български села и градове, през/покрай които маршрутът преминава.

АДВЕНЧЪР БОКС

Селекция от аксесоари и сувенири, в подкрепа пътешествието по маршрута. Съдържа Персонална Дунав Ултра карта и Колоездачен паспорт, необходими за издаването на Дунав Ултра Сертификат.

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Съдържа подробно описание на маршрута, 100-те Дунав Ултра забележителности и GPS координати на над 250 логистични точки – заведения, места за настаняване, търговски обекти, магазини и сервизи за велосипеди.
dunav ultra

СЕРТИФИКАТ

Получава всеки, изминал маршрута Дунав Ултра в рамките на календарната година. Всички притежатели на Сертификат участват в годишна лотария с награди.

За въпроси, попълнете формата

DUNAV ULTRA

Веломаршрут Дунав Ултра. 740 км по поречието на река Дунав до Черно море в България.

За контакт: