ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ?

Премини по маршрута Дунав Ултра в свободно избран от теб период на годината и се сдобий със СЕРТИФИКАТ.

ДУНАВ УЛТРА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

За да те насочваме по време на преминаването по маршрута, създадохме специален комплект от материали, включващ Персонална Дунав Ултра ID карта и Колоездачен паспорт.
Картата ще ти служи за удостоверяване на преминаването през предварително дефинирани от нас места (Контролни точки) и за издаване на СЕРТИФИКАТ.
Можеш да се чекираш по маршрута в свободно избран от теб период на годината, да изминеш разстоянието наведнъж, или да го направиш на етапи.

Очаквайте през 2022
dunav ultra personal card

ПЕРСОНАЛНА ДУНАВ УЛТРА ID КАРТА

Персоналната Дунав Ултра ID карта ще те съпътства по време на приключението, с нея удостоверяваш преминаването през Контролни точки.
Tя ще ти носи и отстъпки при някои селектирани партньори – хотели, заведения, сервизи за велосипеди и др.
Всички места, където може да ползваш отстъпка, са отбелязани в Мобилно приложение Dunav Ultra за Аndroid и iPhone.

dunav ultra passport

АДВЕНЧЪР БОКС

Дунав Ултра Aдвенчър Бокс е комплект от принадлежности и фенски аксесоари в подкрепа на нашия маршрут. Кутията съдържа специално изработени продукти, посветени на приключението Дунав Ултра вкл. сувенири с нашето лого и изненади. Очаквайте издание 2022!

КОМПЛЕКТ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ

Дунав Ултра Aдвенчър Бокс е комплект от принадлежности и фенски аксесоари в подкрепа на нашия маршрут. Кутията съдържа специално изработени продукти, посветени на приключението Дунав Ултра вкл. сувенири с нашето лого и изненади. Очаквайте издание 2022!

Готов ли си за приключение?

МАРШРУТЪТ

Със своите 740 километра дължина маршрутът Дунав Ултра е най-дългият туристически такъв в България. Прекосяването на региона по поречието на Дунав и Добруджа с велосипед е незабравимо приключение и преживяване.

РЕГИОНЪТ

Специфичната природа, богата история, традиции и храна в близост северната граница на страната превръщат преминаването по маршрута Дунав Ултра в уникално по рода си пътешествие.

КАУЗАТА

Неизменно от създаването на маршрута Дунав Ултра до момента, каузата ни е да популяризираме над 110 населени места – малки села и градове, през/в близост до които преминава маршрутът.

АДВЕНЧЪР БОКС

Селекция от аксесоари и сувенири в подкрепа пътешествието по маршрута. Съдържа Персонална Дунав Ултра ID карта и Колоездачен паспорт, необходими за издаването на Дунав Ултра СЕРТИФИКАТ.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Съдържа подробно описание на маршрута, 100-те Дунав Ултра забележителности и GPS координати на над 250 логистични точки – места за настаняване, заведения, търговски обекти, магазини за провизии и сервизи за велосипеди.

dunav ultra

СЕРТИФИКАТ

Получава всеки, изминал маршрута Дунав Ултра в рамките на календарната година. За целта е необходимо да притежаваш Персонална Дунав Ултра ID карта и да преминеш през предварително дефинирани от нас места по маршрута.

Дунав Ултра

NEWСЕРТИФИКАТ

Всеки, който се сдобие с Дунав Ултра СЕРТИФИКАТ в рамките на календарната година, автоматично е включен в ежегодната ни игра с поощрителни награди.
Наградите се изтеглят в края на м. ноември.

За въпроси – попълнете формата

Веломаршрут Дунав Ултра.
740 км по поречието на река Дунав до Черно море в България.

За контакт: