КОМПЛЕКТ

ПРИКЛЮЧЕНИЕ ДУНАВ УЛТРА

ГОТОВ ЛИ СИ ЗА НЕЗАБРАВИМО ПРИКЛЮЧЕНИЕ?

ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ИЗДАДЕНИ СЕРТИФИКАТА ДО СЕГА

КОМПЛЕКТ ПРИКЛЮЧЕНИЕ ДУНАВ УЛТРА

Комплектът с аксесоари “Приключение Дунав Ултра” ти дава възможност да преминеш официално по маршрута в свободно избран от теб период на годината – наведнъж или на отделни етапи, и да се сдобиеш със Сертификат.

Вземи комплект

ЗА КОМПЛЕКТА

КОМПЛЕКТ Приключение Дунав Ултра

ПРЕМИНИ ОФИЦИАЛНО ПО МАРШРУТА ДУНАВ УЛТРА И СЕ СДОБИЙ СЪС СЕРТИФИКАТ

1. ПЛАНИРАЙ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

1. ПЛАНИРАЙ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Планирай изминаването на маршрута в удобен за теб период на годината. Комплектът ти дава възможност да изминеш дистанцията наведнъж, или да направиш това на части, в различни периоди на годината.

2. ПОСЕТИ СПЕЦИАЛНИТЕ ЛОКАЦИИ

2. ПОСЕТИ СПЕЦИАЛНИТЕ ЛОКАЦИИ

Условията на приключението ще те заведат до 26 специално селектирани от нас локации. В общия случай това са исторически обекти, местни забележителности или непознати за масовия турист местонахождения. Наричаме тези места Контролни точки.

3. ОТБЕЛЯЗВАЙ СЕ ПО МЕСТА

3. ОТБЕЛЯЗВАЙ СЕ ПО МЕСТА

С комплекта получаваш код, с който “отключваш” функционалност Контролни точки, в мобилно приложение Dunav Ultra. Там ще геолокираш точното местоположение на всички обекти. Задачата ти е да отбележиш преминаването си чрез селфи, с персоналния Дунав Ултра бадж, включен в комплекта.

4. ДОБАВЯЙ СЕЛФИ

4. ДОБАВЯЙ СЕЛФИ

Събирай и споделяй спомени от приключението! Отбелязвай посещението на Контролни точки, добавяйки в Апп-а селфи от посетените места. Пътешествието ти в региона е част от каузата за популяризирането на над 110 населени места, откъдето маршрутът Дунав Ултра преминава.

5. ВЗЕМИ СЕРТИФИКАТ

5. ВЗЕМИ СЕРТИФИКАТ

Събери селфита от всички Контролни точки, и активирай заявка за Сертификат, директно от Апп-а. Сертификатът е официално удостоверение, за преминаване по маршрута Дунав Ултра. Ние ще изпратим електронно копие, което можеш да разпечаташ и поставиш в рамка.

6. ГОДИШНА ТОМБОЛА

6. ГОДИШНА ТОМБОЛА

В края на всяка календарна година организираме томбола с поощрителни награди. В нея участват всички, които през текущата година са се сдобили с Дунав Ултра Сертификат.

*НОВО!

СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ в комплекта

И още в пакета:

*ОТКЛЮЧВАШ КОНТРОЛНИ ТОЧКИ в Dunav Ultra App

*ПЕРСОНАЛНА ID КАРТА

*ПЕРСОНАЛЕН БАДЖ

*КОЛОЕЗДАЧЕН ПАСПОРТ

*ПЕЧАТНА КАРТА НА МАРШРУТА

*ЗНАЧКА ДУНАВ УЛТРА

*СЕРТИФИКАТ

 

ЛЯТО 2024 – 25% ОТСТЪПКА