ДУНАВ УЛТРА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Нашият Адвенчър бокс е твоя базисен комплект от аксесоари, необходими за приключенстването по маршрута. Заедно с твоята Персонална Дунав Ултра карта и Колоездачен паспорт, с кутията получаваш полезни принадлежности и изненади. За да се сдобиеш със Сертификат сега вече можеш да изминеш маршрута наведнъж или на етапи, в избран от теб период на годината.

КУПИ

ПЕРСОНАЛНА КАРТА

С твоята Персонална Дунав Ултра карта можеш да ползваш отстъпки при препоръчани партньори по маршрута. Тя те води през 15 специално избрани Контролни точки. Картата се изработва с твоите имена, тя е неразделна част от нашия Адвенчър бокс.

комплект принадлежности

Дунав Ултра Адвенчър бокс

Твоят базисен набор с Дунав Ултра принадлежности. Съдържа Персонална Дунав Ултра карта, Колоездачен паспорт, специално изработени сувенири и козметика за колоездачи.

Готов ли си за приключение?

МАРШРУТЪТ

Дунав Ултра е най-дългият туристически велосипеден маршрут в България – 740 км по поречието на река Дунав до Черно море. Маршрутът свързва най-северозападното с най-североизточното населени места на страната – селата Куделин и Дуранкулак.

b3lineicon|b3icon-fish||Fish

РЕГИОНЪТ

Богатата история на региона по поречието на Дунав, специфичната природа, традиции и храна в близост северната граница на страната, превръщат преминаването по маршрута Дунав Ултра в уникално приключение и незабравимо преживяване.

b3lineicon|b3icon-bike||Bike

КАУЗАТА

Неизменно от създаването му до момента, каузата на маршрута Дунав Ултра е да популяризира над 110 населени места – български села и градове, през/покрай които той преминава – като атрактивна дестинация за велотуризъм.

АДВЕНЧЪР БОКС

Нашата селекция от аксесоари и сувенири, в подкрепа пътешествието по маршрута. Комплектът съдържа Персонална Дунав Ултра карта и Колоездачен паспорт, необходими за издаването на Дунав Ултра Сертификат.

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Съдържа подробно описание на маршрута, 100-те Дунав Ултра забележителности и GPS координати на над 250 логистични точки – заведения, места за настаняване, търговски обекти, магазини и сервизи за велосипеди.

dunav ultra

СЕРТИФИКАТ

Получава всеки, изминал маршрута Дунав Ултра в рамките на календарната година. Всички притежатели на Сертификат участват в годишна лотария с награди.

За въпроси, попълнете формата за контакт

DUNAV ULTRA

Веломаршрут Дунав Ултра. 740 км по поречието на река Дунав до Черно море в България.

За контакт:

X