DACIA влиза в приключението Дунав Ултра

За пръв път най-дългият веломаршрут у нас Дунав Ултра има удоволствието да обяви партньорство с популярен автомобилен бранд, под формата на официална лятна кампания. 

В рамките на това сътрудничество, членовете на DACIA – Duster Adventure Club ще могат буквално да преживеят приключението Дунав Ултра, получавайки лимитирана серия комплекти с принадлежности и специален достъп до Мобилно приложение Dunav Ultra – официалния  начин за пътешествие по маршрута и сдобиване с Дунав Ултра Сертификат.

dacia duster

Благодарение на сътрудничеството, участници и феновете на двата бранда ще видят и помощни (съпорт) автомобили DACIA, по време на традиционното масово изминаване на маршрута от Видин до Дуранкулак – начало 4-5 септември, гр. Видин, т.г.

Чрез партньорството си с DACIA, Dunav Ultra извежда едноименното приключение и туризма в Северна България на ново ниво, предоставяйки възможност на още по-широк кръг привърженици на вълнуващи преживявания да посетят и изследват нови за тях територии в страната.

Целта на кампанията и усилията на двата бранда е  по този начин да участват активно в популяризиране на региона по поречието на река Дунав и Добруджа в България, насърчавайки семеен и отговорен туризъм, с грижа към природата и околната среда.

du dacia kitСпоред условията на кампанията, членовете на DACIA – Duster Adventure Club ще получат специална лимитирана серия на комплекта Приключение Дунав Ултра, включващ изненади от двата партньора.

По този начин членовете на могат да посетят и отбележат посещение до специалните 26 Контролни точки по маршрута – както с обиколка в района с велосипед, така и посещение на дестинацията с автомобил. 

Цялата информация за пътешествието е представена в Мобилно приложение Dunav Ultra, което е и официалният пътеводител на едноименния маршрут.

* Повече за кампанията Dacia Duster & Dunav Ultra 2023 ТУК>>
** Специален материал за пътешествие с Dacia Duster по маршрута Дунав Ултра ТУК>>

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали безплатно за Android или iPhone. Официален пътеводител за маршрута Дунав Ултра.