Дунав Ултра официален партньор на Велинград – СПА столица на Балканите

Маршрутът “Дунав Ултра” стана официален партньор на Сдружението на хотелиери и ресторантьори Велинград – СПА столица на Балканите. Новината е факт, броени часове след като стана ясно, че благодарение и на активната дейност на сдружението, Велинград спечели за пореден път наградата “Община на 2019-та за балнео и СПА” в Годишните награди в Туризма, под егидата на Министерство на туризма.

Виж още: Вижте специалната селекция на “100-те Дунав Ултра забележителности” за 2019 г.

Както е известно, маршрутът “Дунав Ултра” е носител на Голямата награда – Иновация на годината в туризма – 2017 г., в същия конкурс.

hotel rich
“Сдружението на хотелиери и ресторантьори Велинград” е организация, благодарение на дейността на която се развива изключително успешно частният бизнес в обществена полза, качеството на живот в региона на Велинград в частност, и успешният туризъм в страната – в цялост.  Успешна практика са и специалните отстъпки, които ползват в различни сфери няколкото хиляди служители, на членуващите в сдружението организации.

Партньорството на “Сдружението на хотелиери и ресторантьори Велинград” и “Дунав Ултра” е стратегическо – то ще позволи бъдещи съвместни активности, обмяна на опит и целенасочени действия в популяризиране на дестинация Велинград и поречието на река Дунав, заедно с маршрута “Дунав Ултра” – като атрактивни туристически дестинации.

 

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.