От 14-ти май започваме продажба на Dunav Ultra: Adventure box lite – нашия специален комплект от принадлежности, който включва Дунав Ултра Колоездачен паспорт и прилежащата към него Персонална Дунав Ултра карта. Доставката на самите комплекти ще започне седмица по-късно – от 21-ви май.

Да се сдобие с Дунав Ултра Колоездачен паспорт ще може всеки, който желае да измине целия или само част от маршрута Dunav Ultra. Това ще може да се прави в свободно избран период на лятото – наведнъж или на части.

Персоналната Дунав Ултра карта, включена в комплекта, ще дава възможност за ползване на отстъпки в препоръчани места за настаняване, в търговски обекти, заведения и продукти от нашия онлайн магазин, вкл. за нашето официално Колоездачно джърси.

Тези които се сдобият с Колоездачен паспорт, и удостоверят преминаването си през 15 специално селектирани точки/места по маршрута, ще получат и Персонален Дунав Ултра сертификат.

В края на годината ще изтеглим на случаен принцип 30 награди, които всеки притежаващ Сертификат ще има шанс да спечели.

Също от 21-ти май официално ще старира и безплатно Мобилно приложение Dunav Ultra. Приложението включва подробна информация за маршрута, описание на етапите в него, разширена информация за “100-те Дунав Ултра забележителности”, препоръчани места за настаняване, препоръчани заведения, сервизи за велосипеди и магазини.

Dunav Ultra lite ще бъде достъпно за безплатен даунлоуд първо за Android и на български, но е предвидено да бъде публикувано и за iPhone и на английски, пo-късно това лято.

Приложението е част от каузата ни за популяризиране на маршрута, заедно с над 107 населени места, през/покрай които той преминава.

*Цената на комплект Dunav Ultra: Adventure box lite ще бъде 49 лева.

За да свалите пръв безплатно Мобилно приложение Dunav Ultra за Андроид, може да оставите оставите валиден имейл ТУК>>