dunav ultra passport

Идва лятото! Дунав Ултра отваря приключението за всички

От 14-ти май започваме продажба на Dunav Ultra: Adventure box lite – нашия специален комплект от принадлежности, който включва Дунав Ултра Колоездачен паспорт и прилежащата към него Персонална Дунав Ултра ID карта. Доставката на комплектите ще започне от 21-ви май.

Освен за чекиране, Персоналната Дунав Ултра ID карта, ще дава възможност за ползване на отстъпки в препоръчани места за настаняване, търговски обекти, заведения и продукти от нашия онлайн магазин, вкл. за нашето официално Колоездачно джърси.

Тези които удостоверят преминаването си през 15 специално селектирани точки/места по маршрута, ще получат и Персонален Дунав Ултра СЕРТИФИКАТ.

В края на годината ще изтеглим на случаен принцип 30 награди, които всеки притежаващ Сертификат ще има шанс да спечели.

Също от 21-ти май официално ще старира и безплатно Мобилно приложение Dunav Ultra. Приложението включва подробна информация за маршрута, описание на етапите в него, разширена информация за “100-те Дунав Ултра забележителности”, препоръчани места за настаняване, препоръчани заведения, сервизи за велосипеди и магазини.

Приложението е част от каузата ни за популяризиране на маршрута, заедно с над 107 населени места, през/покрай които той преминава.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.