Дунав Ултра преобръща представата за пътешествие

През месец май, т.г., започва продажбата на нашия комплект Приключение Дунав Ултра. Комплектът e иновация за българския пазар, обвързана с преминаването на най-дългия туристически маршрут в страната Дунав Ултра.

Приключение Дунав Ултра ще съдържа Персонална Дунав Ултра ID карта, Дунав Ултра Паспорт (книжка с указания), комплект висококачествени светлоотразителни стикери и Печатна карта на едноименния маршрут.

Новото е, че закупилите комплекта ще имат достъп до специална секция в едноименно Приложение Dunav Ultra (налично за Android и iPhone). По този начин те ще могат да отбелязват преминаването си през определени места по маршрута директно в Приложението, а всеки който удостовери преминаване през тези места в рамките на календарната година, ще се сдобива с Дунав Ултра Сертификат.

В края на годината всички притежатели на Дунав Ултра Сертификат ще участват в Годишна томбола с награди.

Преминаването през определените места – т.нар.„контролни точки”, ще може да става по всяко време на летния сезон и не е обвързано със задължително изминаване наведнъж на близо 700-те километра на маршрута.

В общия случай контролните точки са специално подбрани локации и/или забележителности, свързани с историята на региона в близост северната граница на България.

Удостоверяването за преминаване през тези места ще става с Персоналната Дунав Ултра ID карта , а в допълнение с нея ще могат да ползват отстъпки в някои места за настаняване, къщи за гости, заведения или търг. обекти – всички те – посочени в Мобилно приложение. Dunav Ultra.

stickers dunav ultra

Преминаването по маршрута Дунав Ултра не е обвързано с конкретно изминаване за време, вкл. желаещите ще могат да изминат маршрута наведнъж или на отделни етапи (на части), в различни периоди на лятото и есента. Единственото условие, за да се сдобием с Дунав Ултра Сертификат, е да се премине през „контролните точки” в рамките до края на календарната година.

В т.нар. Дунав Ултра Паспорт ще има отделено място, където от тази година за първи път ще се събират и печати от специално селектирани за целта заведения. Това ще са места, които според нас гарантират качество на менюто от дунавската и добруджанска кухня.

рибена чорба

Печатите ще се съхраняват в и ще се поставят в самите заведения, като през тази година инициативата ще стартира с обекти в Свищов, Тутракан, Попина, Дуранкулак, Белоградчик и Фалковец.

Всеки удостоверил преминаване през всички заведения ще получава безплатно подарък – кашон Dunav Ultra Beer Box – сет от нашата специална бира, посветена на маршрута.

Желаещите да се потопят в уникалното преживяване, ще могат да избират измежду 4 варианта на комплекта „Приключение Дунав Ултра“: „за велосипед“, „за мотор“, „за кемпер“ или „за автомобил“. Сертификати ще се издават съответно за конкретната категория.

„Приключение Дунав Ултра“ е продукт, продажбата на който е обвързана с каузата за популяризиране на над 110 населени места в близост северната граница на страната, а целта ни е да превърнем маршрута Дунав Ултра в най-популярен туристически такъв в България.

*Очакваната базисна цена на комплека „Приключение Дунав Ултра“ е в рамките на 49.00 лв.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали безплатно за Android или iPhone. Официален пътеводител за маршрута Дунав Ултра.