“Дунав Ултра” води в гласуване за Годишните награди в туризма 2017

730-километровият веломаршрут “Дунав Ултра”, който следва поречието и носи името на едноименната река, е сред големите изненади в гласуването за Годишните награди в туризма 2017. Броени дни след старта на онлайн вот-а, “Дунав Ултра” зае челното място във временното класиране в категория “Иновация”.

Процедурата по онлайн гласуването за най-интересните туристически обекти, дестинации, промоционални материали и кампании  стартира на 21 ноември, а победителите в общо 16 категории ще бъдат обявени на официална церемония на 12 декември.
 

Повече от седмица след старта на гласуването, личната история за промяната на 49-годишния Борис Бегъмов, пречупена през призмата на развитието на веломаршрута “Дунав Ултра”, който той създава с цел популяризиране на Дунавския регион, предизвика истинския интерес на аудиторията.

Научи любопитната история на веломаршрута “Дунав Ултра” ТУК>>

 

Надпреварата на номинираните продължава до 10-ти декември, а от Министерството на туризма предварително информираха, че за да се избегнат спекулации, според условията на вота може да се гласува само веднъж от един IP адрес.

Гласувайте за “Дунав Ултра” ТУК>>