Дунав Ултра гостува на Твоята ваканция

Луксозният сезонен алманах за пътешествия в страната и чужбина “Твоята ваканция” посвещава цели 6 страници от летния си брой на веломаршрута “Дунав Ултра”. Сред атрактивните екзотични предложения за екскурзия в страната и чужбина, българският веломаршрут по река Дунав рязко се откроява с това – което е – самобитност, история и природа във възможно най-натурален вид.

Изданието помества информация за някои от емблематичните културно-исторически и природни обекти, които са емблема на Дунав Ултра, сред които крепостта-замък Баба Вида, Чешма елия, Улпия Ескус, Биосферен парк Сребърна, Залезите в гр.Тутракан, скалните манастири до Иваново, римската гробница в Силистра и дори уникалния течен сироп – динен маджун, произвеждан по уникална рецепта в Силистренско.

Материалът е богато илюстрован и с подборка на някои от най-добрите фотоси от поредицата “Светът на Дунав Ултра“.

Търсете списание “Твоята ваканция” и специалният материал за “Дунав Ултра” – веломаршрутът, който променя представите за региона в близост северната граница на България – по поречието на река Дунав през Добруджа до Черно море. Броят се предлага в бензиностанциите и големите хипермаркети.