Дунав Ултра ще стартира собствен онлайн магазин

Дунав Ултра стартира подготовка за създаването на собствен онлайн магазин. От своя страна магазинът ще предлага различни по вид фенски продукти и тематични аксесоари, свързани с добиващия все по-голяма популярност едноименен маршрут.

Освен конкретните продукти с марка Dunav Ultra, естеството на които за момента остава изненада, магазинът ще предлага и уникален по рода си пакет наречен Изживяване Дунав Ултра / Dunav Ultra Еxperience.

Пакетите ще представляват комплект/набор от инструменти, аксесоари и помагала, с които всеки сам или групово ще може да организира изминаването на станалото популярно “Дунав Ултра колоездачно приключение”.

Цялостното изживяване ще се допълва с разширена информация за “100-те Дунав Ултра забележителности” – туристически пътеводител, който Дунав Ултра наскоро анонсира и в момента разработва.

По този начин широк кръг от любители на индивидуалните, групови или семейни пътешествия ще могат да се докоснат до Дунавския регион на България, изминавайки и изживявайки от първо лице, уникалното по рода си “Приключение Дунав Ултра”.

ВИЖ ОЩЕ: Забележителностите на Силистра в новия Дунав Ултра трейлър