Дунав Ултра ще стартира собствен онлайн магазин

(Read in English HERE) Новината е факт! Вече трескаво тече подготовката, а с началото на активния летен и ваканционен сезон Дунав Ултра ще стартира собствен онлайн магазин. От своя страна магазинът ще предлага различни по вид качествени фенски продукти и тематични аксесоари, свързани с добиващия все по-голяма популярност едноименен маршрут.

Освен конкретните продукти с марка Dunav Ultra, естеството на които за момента остава изненада, голямата новина е, че ще магазинът ще стартира и продажба на индивидуални пакети “Dunav Ultra Adventure”.

Пакетите ще представляват комплект/набор от инструменти, аксесоари и помагала, с които всеки сам или групово ще може да организира изминаването на станалото популярно “Дунав Ултра колоездачно приключение”.

Цялостното изживяване ще се допълва с разширена информация за “100-те Дунав Ултра забележителности” – туристически пътеводител, който Дунав Ултра наскоро анонсира и в момента разработва.

По този начин широк кръг от любители на индивидуалните, групови или семейни пътешествия ще могат да се докоснат до Дунавския регион на България, изминавайки и изживявайки от първо лице, уникалното по рода си “Приключение Дунав Ултра”.

Очаква се магазинът да стартира през месец май т.г.

ВИЖ ОЩЕ: Забележителностите на Силистра в новия Дунав Ултра трейлър