Ексклузивно! Дунав Ултра: Teamwork ще стартира от гр. Видин

Тазгодишното издание на гигантския веломаратон-приключение по едноименния веломаршрут “Дунав Ултра” ще стартира от гр.Видин. Новината е потвърдена от организационния екип на събитието. 

Както беше анонсирано, Дунав Ултра: Teamwork, няма да има състезателен елемент. Новото е, че събитието ще предложи и опции за изминаване на “по-кратки” дистанции, под формата на различни “нива” от маршрута. За сега е ясно, че съответните нива, които ще се “отключват” по веломаршрута “Дунав Ултра”, ще са свързани с градовете Свищов, Русе и Силистра и Добрич.

Отключилите всички нива, респективно изминали пълната дистанция от 670 км, т.е. достигнали до финала в района на с. Дуранкулак, ще получат почетна грамота.

Организаторите информираха, че вече има проявен интерес към събитието в съседна Ръмъния. С това Дунав Ултра: Teamwork дава заявка да се превърне в едно от най-интересните събития за любители на активния живот в Северна България.

Всички подробности, правила и възможности за участие в Дунав Ултра: Teamwork предстои да бъдат обявени на 5.6.2018 г. Тогава стартира и ранната регистрация за събитието, по време на която ще може да се закупи стартов пакет на преференциална цена.

Следете официалната Фейсбук страница на събитието ТУК