Изненада! Пътеводител Дунав Ултра 2020 идва с мобилен апп

В края на м.май Дунав Ултра ще реализира новото печатно издание на Пътеводителя, посветен на едноименния веломаршрут. През настоящата година за първи път към туристическия гайд вече ще се предлагат мобилно приложение и колекционерска значка.
През 2019 г. „Пътеводител Дунав Ултра“ регистрира рекорден интерес. 8000 печатни промо-копия на български и английски бяха разпространени в туристически центрове, хотели, заведения, магазини и търговски вериги по поречието на река Дунав и цялата страна. На някои места Пътеводителят буквално беше разграбен.

dunav ultra tutrakan
Предстоящото издание отново идва в двуезичен вариант, съдържащ актуализирана обща информация за маршрута „Дунав Ултра“, както и нови специално селектирани места: байсикъл френдли хотели и къщи за гости, препоръчани ресторанти, магазини за храна и напитки, велосипедни магазини и актуалният списък на „100-те Дунав Ултра забележителности“.

За най-запалените почитатели на прикюченията на велосипед, заедно с Пътеводителя ще се предлага и колекционерска значка.

Голямата изненада в случая е и подготовката на двуезично мобилното приложение Dunav Ultra Light (Android/iOS), което ще бъде допълнение към Пътеводителя, и ще насочва велотуристите към точните геолокации на препоръчани места.

Картата и апп-а ще дават възможност на всеки желаещ да направи своето индивидуално, семейно или групово „Дунав Ултра“ приключение, в свободно избран времеви период на годината.

*Междувременно ежегодното Дунав Ултра промо-събитие Следвай реката 2020 (обявено за 31.08-01.09.2020) до момента не е отложено. Повече информация относно възможностите за провеждането му ще бъде изнесена след отмяна на извънредното положение в България.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали безплатно за Android или iPhone. Официален пътеводител за маршрута Дунав Ултра.