Маниашки стикери Аеропейс ще тестват участниците в Дунав Ултра

Нова българска марка ще дебютира с интересен продукт по време на събитието Дунав Ултра: Следвай реката 2021

Всички участници в масовото изминаване на маршрута Дунав Ултра, ще получат възможност да поставят безплатно на велосипедите си интересен аксесоар – висококачествен предпазен сет светлоотразителни стикери със специално подготвен дизайн Dunav Ultra: Back To The River 2021.

аеропейс стикер Дунав Ултра

Ето как от екипа на създателите на иновативната серия представят своя продукт: Ние сме Аеропейс® / Aeropace® – запазена европейска търговска марка за аксесоари и части за велосипеди, създадена през 2021 г в България. Нашата цел е да преоткриваме постоянно забавлението от колозденето, като сме еталон за най-новите, оригинални , естетични и полезни продукти и аксесоари за колоездачи.

Един от първите ни продукти е серията предпазни PVC стикери за рамки на шосейни, гравъл и планински велосипеди, които имат за цел да предпазят от повърхностни повреди уязвимите части на рамките на велосипедите. Това са местата, на които е възможно да попаднат камъчета, смазки, горива, бои, кал и други агенти, които предизвикват ускорено износване, матиране и нарушения на лаковото покритие и боята.

Стикерите предпазват и от увеличено износване на повърхностния слой на боята и лака при монтаж на различни чанти и други временни аксесоари.

За специалния Дунав Ултра стикер

Специално разработеният за Дунав Ултра двуслоен Aeropace бял PVC-базиран предпазен комплект стикери е с допълнителна светлоотразителна функция по цялата си повърхност (диагонална тръба, преден и заден бадж).

aeropace dunav ultra

Сетът стикери има дебелина от 0.5 милиметра, устойчивостта на опън е далеч над висок клас автомобилно фолио – 25+Mpa. Покритието издържа на температура -40 до 110 градуса, не поддържа горенето и издържа на ограничена експозиция на смазки, горива, сол, слаби киселини и основи. Повърхността е ламинирана, с карбонов релефен ефект.

Монтажът изисква чиста обезмаслена суха основа и ще бъде направен на желаещите участници в Дунав Ултра от представители на марката на място (2.9.2021) във Видин.

aeropace dunav ultra

Очакваният живот на продукта е три години без промяна на механичните и визуалните му характеристики, премахването е на ръка без специално оборудване.

Останалите предложения от Aeropace могат да бъдат намерени ТУК>>

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за iPhone и Android и изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали безплатно за Android или iPhone. Официален пътеводител за маршрута Дунав Ултра.