nedko hristov

Ненов пита Недко! “Свръхчовекът” в Дунав Ултра

Георги Ненов е български предприемач, автор и водещ на подкаста “Свръхчовекът“. За последните 2 години Ненов успява да създаде и публикува над 100 аудио епизода, които представляват изключително интересни срещи – тип беседи с различни личности в страната – предприемачи, артисти, бизнесмени и търсачи на предизвикателства под една или друга форма.
Виж още: Научете кои са “100-те Дунав Ултра забележителности”

Епизод 109 на “Свръхчовекът с Георги Ненов” е с основна тема – предизвикателството “Дунав Ултра” представено чрез разказа на от един от участниците – успешно изминали маршрута тази година – Недко Христов. По време на 670-километровия преход Недко успя да се справи с дистанцията в екип с негов приятел, включвайки се в контролното време от 48 часа, буквално в последните минути.

Интересно в случая е, че Христов започва да се готви целенасочено за “Дунав Ултра” именно с помощта на съветите на Ненов. Благодарение на менторството/коучинга, колоездачът-маратонец успява да се раздели с близо 14 сантиметра от талията си, и в крайна сметка да доведе до успешен край личното си “Дунав Ултра” предизвикателство.

Чуйте Епизод 109 на подкаста и се вдъхновете от разговора Ненов/Христов, откривайки различната гледна точка, начините на мотивация, целите, човешките ценности и къде е мястото на “Дунав Ултра”, за да търсим промяната в себе си, комуникирайки с околната среда.

Чуй аудиото в приложения SOUNDCLOUD линк >>

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.