oryahovo

Новият “Пътеводител Дунав Ултра 2020” с промоция в Оряхово

Чисто новото печатно издание на “Пътеводител Дунав Ултра 2020” ще бъде представено за първи път официално, по време на фестивала “Панаирни дни Оряхово 2020”. Изборът ни не е случаен – ежегодните празници на гр.Оряхово се превръщат в едно от най-колоритните фестивални събития по поречието на Дунав в тази част на България.

Виж още: Дунав Ултра – най-популярен туристически маршрут на Балканите?
Виж още: Маратонът – 720 км гигантски пробег по маршрута Дунав Ултра

Тази година програмата на “Панаирните дни” (20-22.08.2020) включва представяне на мажоретни състави, надсвирване на духови оркестри, фолклорни танци, художествени изложби, концерти с естрадна и популярна музика. След по-малко от две седмици, централният площад на Оряхово (носещ името на патрона Дико Илиев) ще бъде притегателна локация и за колоездачи от България и Румъния – мястото е определено за контролна точка в предстоящия масов колоездачен тур Дунав Ултра: Следвай реката 2020.

От своя страна версия 2.0 на “Пътеводителя” идва на български, с нов дизайн и актуализирана информация за “100-те Дунав Ултра забележителности 2020”, препоръчани къщи за гости , хотели, препоръчани ресторанти и заведения, магазини и информация за различни преживявания – сафари с джип, полети със самолет и балон, каяци, дегустации, пленери и др.

Пътеводителят ще се предлага от началото на м.септември на цена 3.00 лв в нашия онлайн магазин и в магазини, хотели и заведения – част от нашата партньорска мрежа.
В случай, че желаете да заявите количество, за да дистрибутирате и да станете част от нашата партньорска мрежа – свържете се с нас на: info@dunavultra.com или +359888251550

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.