PULSE става официален “Дунав Ултра” велосипед за 2018 г.

Български електрически велосипед на марката PULSE, ще бъде официален “Дунав Ултра” велосипед през 2018 година. Новината стана факт, след като през уикенда бяха направени серия от успешни тестове, в някои от труднопроходимите и височинни места по поречието на река Дунав в България.  По време на изпитанията “на терен” велосипедът на PULSE се представи блестящо, давайки заявка за най-високо качество без никакъв компромис.

Стратегическото сътрудничество в популяризиране на велотуризма по поречието на река Дунав продължава линията и иновативния стандарт, който веломаршрута “Дунав Ултра” наложи, сдобивайки се през 2017 г. с престижната награда – “Иновация” на годината в туризма.

pulse

Из джунглите на Дунав с електрически велосипед Pulse MRT

Партньорството между производителя PULSE и “Дунав Ултра” в налагане на електрическите велосипеди като предпочитан начин за придвижване в градска и извънградска среда, дава една переспектива, която вещае изключително динамично развитие през следващите години.

“С радост и интерес се впускаме в това сътрудничество – категорично считаме, че поречието на река Дунав в България и самия веломаршрут “Дунав Ултра” са продукти, който тепърва ще набират широка популярност и международен интерес” – каза Цветелин Иванов, изпълнителен директор на PULSE cycles.

Pulse

E-bike Pulse: Перфектен Дунав Ултра електрически велосипед

“Технологията, която представя развитието на електрическите велосипеди през последните години и сегмента с велотуризма на къси и дълги дистанции са фактори, който навлизат в една нова и вълнуваща симбиоза. Това със сигурност отваря една огромна пазарна ниша и нови възможности в сектора на услугите и туризма. Радваме се, че ще партнираме с “Дунав Ултра” в това вълнуващо приключение” – допълни Иванов.

Междувременно PULSE cycles анонсираха,  че ще са и сред партньорите на тазгодишното издание на приключенския маратон Дунав Ултра: Teamwork 2018. Преди броени дни стана ясно, че Teamwork няма да има състезателен характер, което ще даде шанс на възможно най-широк кръг любители и аматьори – велоентусиасти, да се включат във велосипедното приключение на годината.

Всички подробности за Дунав Ултра: Teamwork предстои да бъдат обявени на 5.6.2018 г.