Вижте победителите във фотоконкурса “Приключение Дунав Ултра” (Снимки)

Кадърът с име “Самотна”, направен в района на Видинско, обра гласовете на журито и спечели първо място във фотоконкурса “Приключение Дунав Ултра”. Снимката е дело на Найден Антонов и представя майсторски заснета минималистична импресия на брега на Дунава.

Второто място е драматичен кадър от района на гр.Свищов, с автор Свилен Начев.


На трето място се класира също творба от Видинско, снимка на Любослав Любомиров, представяща риболов в близост до с.Кошава.

Трите кадъра се конкурираха с още 464 фотографии, посветени на района в близост северната граница на България и маршрута “Дунав Ултра”. Журирането беше поверено на доказали се имена в различни жанрове на фотографията: Явор Мичев, Димитър Караниколов, Денис Бучел, Радостин Найденов и Тони Йорданов.  Организаторите на конкурса изказват специална благодарност за участието и активността на журито и съответно – за неговият избор.

На 11-ти октомври очаквайте т.нар. “дигитална изложба”, в която ще бъдат представени и “Топ 40” фотографии, които са с най-високи оценки в конкурса. Сред тях също има изключително стойностни предложения, уверяват организаторите.

Фотоконкурсът “Приключение Дунав Ултра” се осъществява със съдействието на Фотопавилион.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.