Sport Ready – В полза на (дунав) ултра колоездачи

Независимо дали спортуваме активно или сме начинаещи в активния начин на живот, серията козметични продукти Sport Ready на българския производител Лавена, предизвиква вниманието ни с иновативна продуктова гама.

Логично, кремът срещу протриване за колоездачи се превърна в безспорният ни фаворит, като Anti-friction вече присъства и в нашия специален Дунав Ултра: Адвенчър Бокс.

Кремът дава заявка да върши чудодейни неща, и се превръща в задължителен продукт, ако се впускаме на дълго колоездачно приключение или тренировка, която не искаме да провалим, заради дискомфорт на определени деликатни места.

За целта преди да се качим на колелото, е добре да нанасем от крема на чувствителни и изложени на търкане зони. Oттук-насетне Anti-friction ще ни пази от протриване и неприятно усещане по време на и след на движението.

За разлика от други сходни продукти, тук сместа се абсорбира и не оставя следи по дрехите, а формулата гарантира действие дори и след изпотяване.

Хубаво е, че можем да ползваме продукта и след приключване на ативността, като кремът ще подейства успокояващо, ако вече сме се сдобили с възпаление и “парене” на критичните места.

Anti-friction се превръща в любим продукт както при подготовката ни за дълъг колоездачен преход, но така също и при кратка спортна активност, при това независимо дали сме атлет с дългогодишен опит или начинаещ пътешественик на велосипед.

Серията продукти Sport Ready е насочена към широк диапазон спортуващи, но нека използваме по-долу възможността, да представим цялата гама, през призмата на любимия ни спорт – колоезденето.

Крем срещу протриване

Независимо дали сме трениращи активно колоездачи или сме просто любители на приключенията на велосипед, кремът срещу протриване е сред задължителните козметични продукти. Действието му върху кожата действа успокояващо, а в зависимост от ситуацията може да ни предпази както от леко неприятно усещане – до истинско спасение от болка на различни деликатни места.

Загряващ крем-гел

Подготовка на краката за активност – предпазва от контузии и настройва тялото в двигателен режим. За колоездене – нанасяме на бедра, прасци, рамена и подготвяме мускулите за работен режим.

Охлаждащ гел

След интензивна работа на мускулите охлаждаме с нанасяне на формула с Магнезий, Цинк и мед. Втриваме върху горна и долна част на бедрата и прасците, ръце и рамена.

Възстановяващ гел

За възстановяване на мускулите след активност и масажиране на “втвърдени” мускули, ако сме прекалили с натоварването на бедрата и пресците.

Слънцезащитен гел

Колоезденето през лятото ни излага на сериозно слънчево влияние. За да не изгаряме и изглеждаме така, сякаш сме с клин, дори след като го свалим нанасяме обилно върху бедра, ръце, врата и дори лице.

Део спрей за крака

Удобен вариант да третираме ходилата. Против изпотяване и …всички знаем, досадна миризма.

Душ гел

Освежава тялото след дълъг колоездачен ден или тежка тренировка. Специалната формула действа отпускащо на кожата и това ще го усетите веднага още докато нанасяте под душа.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали безплатно за Android или iPhone. Официален пътеводител за маршрута Дунав Ултра.