Започва предварителна регистрация за Dunav Ultra 2021

(Read in English) От понеделник, 25-ти януари, започва предварителното записване –пре-регистрация за участие в промо-събитието Dunav Ultra: Back to the River 2021. (2.9.2021, Видин) Проявата е единственото по рода си колоездачно приключение по поречието на река Дунав на Балканите – то ще се проведе за 8-ма поред година, с цел популяризиране на веломаршрута “Дунав Ултра” и населените места откъдето той преминава.

Тази година очакваме рекорден брой участници от България и Румъния да се присъединят във велоприключението, за целта подготвяме нови изненади в нашия Стартов пакет – т.нар. Дунав Ултра Адвенчър бокс. (виж Aдвенчър бокс тук)

Предварителната регистрация е безплатна, тя дава възможност на тези, които ще се запишат сега, да получат опция за закупуване на Адвенчър бокс-а една седмица преди реалния старт на неговите продажби. Заедно с това, предварителната регистрация дава възможност за ползване на преференциална отстъпка от 10% от цената на Стартовия пакет. Информация и линк към предварителната регистрация ще бъде публикувана на нашия сайт на 25.01.2021 г.

Продажбите на Адвенчър бокс-а за събитието Dunav Ultra: Back to the River 2021 ще започнат в началото на м.март.

Мобилно приложение Dunav Ultra

Свали за Android или iPhone. Изследвай всички препоръчани места и забележителности по маршрута Дунав Ултра.